torsdag 29 januari 2009

Matkombo del 3

En gång  i mitt liv har jag varit i kontakt med hemgjord leverpastej. Från en skånsk bondefamilj, minsann.
Lite smått fyllehungrig efter att ha sett Dag Vag i Åhus satt jag och lägenhetsvärden i köket och hade ställt fram allt som fanns i det tämligen tomma kylskåpet. Kanelbullar, hallonsylt, digistivekex, ketchup, hemgjord leverpastej och messmör.
Jag testade mig fram.
Och fann en kulinarisk upplevelse. Kanelbulle med en rejäl klick leverpastej ovanpå.
Sluta med kväljningarna! Ge skånsk tapas en chans!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ålrajt! Vad kallar man en havreknäcke med ett rejält lass av makrill i tomatsås med ett par skivor ost på toppen?

Anonym sa...

Lägenhetsinnehavaren - jo det var just en snygg omskrivning:)